Keep on smiling

foto door Ambroz op RGBStock.com
Geschreven door Nicolien Pul

Dat zou mij niet overkomen. Kwestie van goed aanleggen. In de praktijk blijkt dat toch niet zo gemakkelijk en na een week ontdek ik aan beide kanten een grote kloof. Ik smeer met Lanoline. Helaas is dat ene proefmonstertje na een paar dagen op.

Stom… ik had een tube uit Nederland mee moeten nemen! Maar ach, genoeg borstvoedende vrouwen hier. Dus naar de apotheek. “Lanoline? No ma’am we don’t have that.” Iets anders dan? Nee mevrouw. Is ook niet goed voor de baby. Ik probeer het nog eens uit te leggen. De dame vraagt mij: “First baby ma’am?” … “Ah, that’s normal!”
En daarmee kon ik het doen.
In een open oriëntatie accepteer je de omstandigheden die er zijn, inclusief tepelkloven. Terwijl je in Nederland rationeel een oplossing zoekt om het ‘probleem’ op te lossen. Sterker nog, ik zou veel negatief commentaar krijgen als ik ermee bleef rondlopen.
Tanden op elkaar hier. Maar oh, wat zou ik graag zo’n tubetje hebben!

 

 

Laat een reactie achter